dijous, 30 d’abril del 2009

SOM FINALISTES DEL PREMI ESPIRAL EDUBLOGS 09

El nostre bloc és finalista als premis convocats per l’Associació Espiral! En aquesta convocatòria s’han presentat més de 600 blogs, de diferents països iberoamericans. Aquests premis són com un aparador que permet veure diferents maneres d’utilitzar els blocs i mostra com s’està treballant amb les TIC a l’aula a molts centres diferents. Estem molt contents perquè hem estat seleccionats finalistes a la categoria de Blocs de Centre! També estem molt contents de veure que ens reconeixen la il.lusió amb que fem aquest bloc amb el que intetem fomentar l'activitat física, l'esport i el joc,  mostrant el que fan els nostres alumnes a l'Àrea d'Educació Física, al projecte "Jugando como siempre", a les activitats de l'Escola Esportiva i del Pla Català de l'Esport.
Gràcies a tots els que ens seguiu i participeu d’una manera o altra en el creixement del bloc d'Educació Física al CEIP Frederic Godàs.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per aquest premi a l'escola Frederic Godàs, al seu professorat i sobre tot als mestres d'Edudació Física!!!

Jesús