Treballem l'activitat física i salut

Activitat Física i Salut

En aquest apartat trobaràs informació i activitats per a aprendre més coses al voltant dels beneficis de l'activitat física sobre la salut, així com alguns consells per a practicar activitat física de forma saludable:


* L' escalfament
Activitat per a conèixer la importància de la realització d'un escalfament previ a qualsevol activitat física, així com els objectius, durada i forma de realització


Els estiraments
Els estiraments són una part molt important de l’exercici físic ja que ens ajuden a prevenir lesions, milloren la nostra flexibilitat... S’han de realitzar abans de qualsevol activitat física continuada, en l'escalfament i en la recuperació.* Activitat Física, un hàbit saludable
En aquesta activitat podràs comprovar la contribució de l'activitat física per una vida saludable. L'activitat física com a hàbit de vida.Creu Roja, des del seu Programa de Promoció i Educació per a la Salut, posa en marxa la campanya Estàs ON? L'objectiu prioritari és sensibilitzar, principalment, a la població adolescent i jove sobre la importància de mantenir hàbits saludables.
   Campanya per aprendre a jugar i a fer activitat física sense córrer riscos innecessaris.
  * No Badis!!
Activitats per a desenvolupar la cultura preventiva, fomentant l’adquisició d’hàbits i d’actituds que permetin, en qualsevol moment, identificar situacions de perill i posar en joc els recursos necessaris per tal d’evitar les conseqüències 

Web amb informació bàsica de tots els aspectes bàsics relacionats amb l'exercici físic i la salut. Els apartats estan dividits en consells abans, durant i després de la pràctica d'exercici físic.


 

 Contes de la campanya per a promocionar l'activitat física i l'alimentació saludable com instruments davant la prevenció de l'obesitat infantil.

    La motxilla s'ha convertit en la teva millor amiga per anar a l'escola. Ara, tenim motxilles per triar i remenar i dir quina és la millor es fa difícil. En aquest espai t'ajudem a triar-la i a portar-la tenint cura de la teua esquena.* Campanya "I si ens aixequem?"
 És una campanya de Coca-Cola que aposta per un estil de vida saludable i convida als ciutadans a 'aixecar-se' contra el sedentarisme. La iniciativa referma el compromís per conscienciar sobre la gravetat del problema del sedentarisme, les seves conseqüències i la necessitat de combatre'l.* "La gran aventura de las escuelas de Ligaflojo"
Cerca de unas grandes montañas nevadas había un pueblo llamado Ligaflojo, lo suficientemente grande como para acoger dos escuelas, y al mismo tiempo, lo suficientemente pequeño como para no dar cabida a más de un patio, que niños y niñas de las dos escuelas debían compartir.

Averigua qué sucede para que finalmente los niños de las dos escuelas se unan para conseguir un mismo objetivo y como se dan cuenta que practicar deporte es altamente beneficioso para su salud.


VÍDEOS

Importància de l'exercici físic