Alimentació Saludable


Alimentació Saludable

En aquesta secció, podreu trobar informació que ens pot ajudar a adquirir bons hàbits alimentaris:
 
Aquesta guia pretén oferir ajuda a les famílies informació  al voltant de l'alimentació saludable de les seves filles i fills, perquè existeixi una correlació entre l'après en el centre educatiu i la vida quotidiana.
 
  
 Campanya per a fomentar el consum diari de FRUITES I VERDURES FRESQUES. 


El seu nom es basa en la ració mínima de consum diari recomanat per la comunitat mèdica en una dieta.
 
En la web podeu trobar més informació i consells nutricionals per a la manipulació i conservació dels alimentas, així com per a  l'el·laboració d'una dieta equilibrada.
 
 
Aquesta activitat ens proposa una recepta per a que omplir la nostra motxilla de curiositats, autoestima, respecte, creativitat i d'una alimentació saludable per a créixer sans i forts.
 
 
Una dieta saludable i una activitat física suficient i regular són els principals factors per assolir i mantenir una bona salut durant tota la vida. Per això, és fonamental dedicar els nostres esforços en transmetre aquestos hàbits als nostres fills i filles. Mitjançant aquesta guia tindràs informació suficient per aconseguir-ho.Aquest recurs tracta d'ajudar a les famílies a desenvolupar hàbits saludables a l'entorn familiar, on nens i nenes comencen a aprendre sobre ells mateixos i sobre el món que els envolta i a desenvolupar hàbits relacionats amb la alimentació i el joc. Aquests hàbits poden afectar durant tota la seva vida.