Treballem el cos

Aquí us presentem diferents llocs i activitats que vos ajudaran a conèixer millor el vostre  cos (estructura, funcionament, característiques....):

Joc educatiu que ens permetrà treballar els noms i la localització noms dels ossos de l’esquelet humà. Ens ofereix activitats per practicar i avaluar el que hem après.
Espai on trobareu imatges i videos de l'aparell locomotor, així com molts altres aparells i sistemes del cos humà.
Atlas de anatomía humana con interesantes aplicaciones didáctica donde podrás consultar sobre las diferentes partes del cuerpo : huesos, músculos y órganos.

Activitats on s'explica el funcionament de les diferents articulacions del cos i les seues possibilitats de moviment."EL CUERPO HUMANO"
Activitats on podreu conèixer les diferents parts del cos, el seu funcionament, les sensacions i percepcions del cos, així com moltes altres activitats.


"TU CUERPO"
Activitats on conèixer diferents òrgans i sistemes del nostre cos.


 "NUESTRO CUERPO"
Explicació dels músculs, óssos i de la respiració on trobaràs diferents activitats per aprendre moltes coses relacionades amb el teu cos.

En aquest joc aprendràs els noms dels músculs i dels ossos del teu cos.

Animacions i exercicis referits als diferents aparells i estructures que formen l'aparell locomotor del nostre cos (esquelet, músculs, articulacions, columna vertebral, ...)
   


VÍDEOS


S. Esquelètic i Muscular